Accessoires
Geen resultaten gevonden voor de filter!
Red-Rag Giftcard

Red-Rag Giftcard

  • EUR010
  • EUR025
  • EUR050
  • EUR100
va. 10,-
Storefront
Liever offline shoppen?
De leukste schoenen vind je bij de Red-Rag dealer bij jou in de buurt!

Accessoires voor dames

Ben je nog op zoek naar accessoires voor dames? Misschien een klein cadeautje, iets leuks voor bij je order of voor het onderhoud van je nieuwe schoenen. Bekijk hier alle handige en toffe accessoires.

Is een moeder, zus, of vriendin jarig? Of heeft ze iets anders te vieren? Geef dan het cadeau wat iedere vrouw wil ontvangen; schoenen. Laat ze zelf toffe schoenen uitkiezen uit onze webshop met de Red-Rag cadeaukaarten. Kies een bedrag tussen de 10 en 100 euro en maak een vrouw blij in haar eigen stijl. De cadeaukaarten zijn geldig voor de gehele webshop en onbeperkt geldig. Leuk om te geven en te krijgen!

Ben je voor jezelf aan het shoppen? Voeg dan onze toffe canvas tas toe aan je bestelling of ga voor hippe sokken voor bij je schoenen. Ook vinden we het heel belangrijk dat je nieuwe schoenen lang meegaan, en raden we aan ze goed te behandelen. Spray de schoenen in met een onderhoudsspray en bescherm het leer tegen water en vlekken. Onze eigen Red-Rag onderhoudsspray vind je bij de accessoires, voeg de spray voor 15.00 uur toe aan je bestelling en de complete bestelling wordt dezelfde dag nog verzonden.

Laat je inspireren door onze damesschoenen en vergeet de andere handige items niet toe te voegen!