Duurzaamheid

Waar worden Red-Rag schoenen gemaakt?
Alle Red-Rag schoenen worden in Italië en Portugal gemaakt. Daar worden ze met heel veel zorg en liefde gemaakt door fabrikanten waar Red-Rag al vele jaren mee samenwerkt. Samen met ons team ontwikkelen zij ieder seizoen weer een hoogwaardig, kwalitatieve collectie die barst van de creativiteit. Met een herkenbaar design en oog voor trends, biedt Red-Rag een lijn voor zowel dames als kids die zich willen onderscheiden. Dutch design, made in Europe!

Wat zijn de voordelen van een Red-Rag schoen?

DUTCH DESIGN, onze ontwerpers kennen de Nederlandse markt door en door en maken op basis van de laatste trends de meest gave schoenen en sneakers. Dat ontwerp proces vindt plaats op ons hoofdkantoor in Waalwijk, Noord-Brabant.

PRODUCTIE ITALIE EN PORTUGAL, we kiezen er heel bewust voor om onze schoenen te produceren in Europa. Op die manier hebben we de meeste controle op de kwaliteit van de materialen en het maakproces. De fabrikanten die voor Red-Rag werken zijn vaak familiebedrijven waar ze met heel veel passie jouw schoenen maken. Dat doen zij onder goede arbeidsomstandigheden. Wil je een kijkje nemen achter de schermen volg ons dan via Instagram @redragboysandgirls of @redragshoes!

KWALITATIEF HOOGWAARDIGE MATERIALEN worden door ons Red-Rag team persoonlijk uitgekozen bij de leer- en zolenfabrikanten in Italië en Portugal. Al onze materialen voldoen aan de strenge kwaliteitseisen en zijn dan ook vrij van schadelijke stoffen.

PASVORM EN COMFORT, staan bij ons (naast creativiteit) op nummer 1. Want dat schoenen fijn moeten zitten is vanzelfsprekend. Wij doen er met ons team dan ook alles aan om ervoor te zorgen dat de pasvorm en het draagcomfort van iedere Red-Rag schoen perfect is. Onze collega’s reizen wekelijks af naar de fabrieken in Portugal en Italië om dit te controleren. Zo loop jij iedere dag met veel plezier op je nieuwe Red-Rag schoenen!