Sandalen
Geen resultaten gevonden voor de filter!
Storefront
Liever offline shoppen?
De leukste schoenen vind je bij de Red-Rag dealer bij jou in de buurt!

Meisjes sandalen in hippe kleuren

Wanneer de zon weer begint te schijnen, is het tijd voor een nieuw paar sandalen! Red-Rag heeft een grote collectie meisjes sandalen in allerlei kleuren en maten. Voor avonturiers, meisjes-meisjes en stoere meiden met een eigen stijl. 

Door de frisse kleuren, unieke details en de leuke prints krijg je helemaal zin in de zomer. Of je nu al een vakantie gepland hebt of gewoon wilt stralen op het schoolplein, de meisjes sandalen van Red-Rag maken een outfit helemaal af.

Leren kindersandalen

Onze sandalen worden gemaakt in Portugal en Spanje en zijn van hoge kwaliteit, waardoor de groeiende voeten extra ondersteund worden. Want een kwalitatief goed paar sandalen is heel belangrijk! We werken met stevig leer zodat onze schoenen wel tegen een stootje kunnen. Zowel de bandjes als het voetbed zijn van leer. Bestel je de leren kindersandalen op een werkdag voor 15:00 uur? Dan wordt deze dezelfde dag nog verzonden.

Kindersandalen in maat 20 tot en met 40

Wij verkopen meisjes sandalen vanaf maat 20 t/m maat 40, dus iedereen kan slagen bij Red-Rag. Je kunt bij ons terecht voor schattige kindersandalen maat 21 maar ook stoere varianten in maat 25. Allemaal zijn ze een combinatie van stylish en comfort voor de groeiende voeten. 

Red-Rag kinderschoenen

Naast een grote collectie sandalen, bestaat de Red-Rag girls collectie uit veel meer kinderschoenen zoals stoere boots, kids sneakers, veterschoenen en kinderlaarzen. Voor ieder seizoen en voor iedere gelegenheid kun jij bij ons een schoen vinden voor jouw meisje. We besteden veel tijd en liefde in het juiste ontwerp van een zool of voetbed voor alle Red-Rag kinderschoenen. Een belangrijk detail voor de groeiende voeten van jouw kind.

Twijfel je over de juiste schoenmaat? Bekijk dan onze maatadviespagina, zodat je altijd de juiste maat bestelt. Ben je opzoek naar meer advies en koop je onze meisjes sandalen liever bij een van onze gespecialiseerde retailers? Kijk dan in onze storefinder en zoek een Red-Rag retailer bij jou in de buurt.