Alle jongensschoenen
5 van 2
Geen resultaten gevonden voor de filter!
5 van 2
Storefront
Liever offline shoppen?
De leukste schoenen vind je bij de Red-Rag dealer bij jou in de buurt!

Jongens schoenen voor stoere deugnieten

Heb jij één of meerdere stoere jongens in huis die graag op pad gaan maar het ook heel belangrijk vinden wat ze aan hebben? Wij snappen dit bij Red-Rag. Onze collecties bestaan uit stevige jongens schoenen voor boys die hip voor de dag willen komen. Een eigenwijs merk met modellen voor de allerkleinste tot teens die denken dat ze alles al weten. Onze schoenen zijn niet alleen hip maar ook van hoogstaande kwaliteit. Hierdoor zijn onze schoenen bestand tegen urenlang buitenspelen.

Vaak vinden de mannen het alleen belangrijk dat hun schoenen er tof uit zien, maar naast een stoer design is kwaliteit en comfort net zo belangrijk voor hun groeiende voeten. De schoenen van Red-Rag worden gemaakt van stevig leer uit Spanje en Italië die wel tegen een stootje kunnen. Onze webshop staat vol met toffe jongens schoenen in allerlei kleuren of prints. Ga jij voor stoer of juist voor casual?

Jongens schoenen maat 20 tot en met 40

De perfecte schoen voor jouw zoon is nog weleens lastig te vinden. Als hij de schoen niet leuk vindt, doet hij hem niet aan maar naast een hip design moet hij ook goed zijn voor zijn voeten. Red-Rag ontwerpt met de groeiende voeten van jouw zoon in gedachte. Onze voetbedden zijn niet plat maar ergonomisch ontworpen om optimale steun te geven tijdens het spelen, lopen, rennen en ravotten. Onze collectie bestaat uit jongens schoenen in maat 20 tot en met 35 met een avontuurlijke uitstraling en vanaf maat 28 worden de schoenen stoerder voor de teens. Dus ben je opzoek naar een nieuw paar musthaves voor jouw stoere zoon, bekijk dan onze uitgebreide jongens schoenen collectie eens. Met Red-Rag kan jouw zoon vol vertrouwen het schoolplein op.

Kinderschoenen van Red-Rag

De kinderschoenen collectie bestaat uit veterschoenen, schoenen met klittenband, sandalen, slippers en stoere sneakers voor jongens. Bij de jongens zien we een combinatie van verschillende materialen, opvallende sportzolen en stoere leersoorten. Sportieve sneakers en stevige schoenen voor boys die weten wat ze willen en niet bang zijn om op te vallen op het schoolplein en daaromheen. Door middel van onze filters zoek je gemakkelijk naar een droompaar op maat, prijs en kleur. Weet je niet goed wat de schoenmaat is? Check dan onze maatadviespagina voor meer informatie.