Onze favoriete dames laarzen van deze winter

Met de wintertijd haal je de heerlijk dikke truien van zolder, sla je weer allerlei theetjes in en kruipen we tegen elkaar aan op de bank. Maar het is ook weer tijd voor laarzen en die mogen gezien worden! Van enkellaarsjes tot stoere Western laarzen, dames laarzen moet je hebben. Je kunt kiezen uit de kleuren zwart, cognac, blauw, taupe, off white of bruin. Wij vertellen graag over onze favorieten dames laarzen om je een beetje te helpen kiezen uit alle toffe modellen.

1.       Hoge laars op één
De hoge laars is absoluut favoriet bij iedereen. Het is een laars die absoluut niet mag ontbreken in je garderobe. De hoge laars is geheel van hoogwaardig en soepel leer wat gecombineerd wordt met een stevige houten hak. De dames laarzen hebben een stoere look waardoor hij perfect te dragen is onder een jurk of plissé rok.

2.       Studs in style
Super fan zijn wij van studs. Studs maken iedere schoen stoerder en geven net dat extra aan een outfit. Het is een klassiek kort laarsje maar uniek door de koperen studs op de neus. Klassiek wordt gecombineerd met stoer, perfect voor een speciale dag of avondje uit! 

            

3.       Cowboylaars
De echte cowboylaars zoals je ze in de Western films ziet; hoog, met flinke hak en toffe gestikte accenten. Ook zit er een rits in, zodat je geen gedoe hebt met het aantrekken van de dames laarzen. De cowboylaars is goede aanvulling op je outfit voor zowel broeken als jurkjes. Ga voor donkerblauw om te combineren met jeans of kies een van de andere 3 winterkleuren taupe, bruin en cognac. Met de cowboylaars zit je er warm bij deze winter!

4.       Winter wit
Wit is helemaal hot deze winter! Deze korte laars in off white komt met een gave croco print waardoor deze niet mocht ontbreken tussen de favorieten. De dames laarzen zijn helemaal van suède en hebben een klassieke glow over zich. Durf jij deze unieke schoen aan?   

      

 

Komt er een klassieke laars in jouw kast of toch een uniek model met details of een aparte kleur? Bekijk hier het hele overzicht dames laarzen als je nog twijfelt. Onderhoudt je laarzen in ieder geval goed met een bijpassende spray, dan gaan ze jarenlang mee.