Storefront
Liever offline shoppen?
De leukste schoenen vind je bij de Red-Rag dealer bij jou in de buurt!

#gamechanger

Nieuwer, groter, beter, hipper; we hebben een nieuwe route gekozen die Red-Rag gaat vervolgen. De kwaliteit van leer, onze vertrouwde pasvormen en het handwerk kan al bijna niet beter. Daarom kijken we nu verder. We willen a new kind of schoenen voor dames introduceren; stoere, hippe modellen die net een stapje verder gaan. We love being ‘extra’. Ieder seizoen brengen we nieuwe episodes uit met de tofste schoenen voor dames. Allemaal limited editions en allemaal alleen verkrijgbaar op onze eigen webshop.

Zomer schoenen vs. winter schoenen

In de zomer kunnen dit sandalen, wedges, platform sandalen of andere open schoenen zijn. Ook sneakers in lichte kleuren of met veel wit. Echte zomer schoenen maar nooit saai. En in de winter zie je cowboylaarzen, sneakers, korte laarsjes en meer donkere kleuren voorbij komen. Perfecte winter schoenen maar dan net een tikkeltje anders. Twee keer per jaar zullen er 1, 2 of 3 limited edition modellen uitkomen die speciaal ontwikkeld zijn voor dat seizoen. Echte vooroplopers en excentrieke modellen voor aan je voet. We gaan voor omdraaiende hoofden op straat!

Web only collectie

Onze limited edition schoenen op de #gamechanger pagina zijn allemaal alléén verkrijgbaar via onze eigen webshop. De hele #gamechanger collectie is web only en zeer exclusief. We ontwikkelen de speciale modellen in beperkte oplagen, zodat jij uniek blijft in jouw stijl. Exclusieve modellen die maar een paar mensen op de wereld hebben kunnen bemachtigen dus je moet snel beslissen want voor je het weet, zijn ze uitverkocht.

Bestel online

De #gamechanger collectie is vernieuwend en iedere keer weer iets anders. Zie jij een favoriet? Bestel ze dan snel online. Verzeker jezelf van de limited editions en voeg ze toe aan je winkelmandje. Heb je voor 15.00 uur besteld? Dan verzenden we de schoenen die dag nog zodat je meteen kunt gaan stylen en combineren met je toffe nieuwe items. Durf jij het aan?